Principal
Quí som
Qué fem
Els associats
Les partides
Les notícies
Contacte
Fòrum
GENERAL
D&D 3.5
CONAN D20
JUEGO DE SHARES
STAR WARS D20
PATHFINDER
LA LLAMADA DE CTHULHU
ECLIPSE PHASE
ESOTERRORISTAS
LLEGENDA 5 ANELLS
ZOMBIE
DARK ECHELONS
RAGNAROK
SERENITY
CARTAS / TABLERO
WARHAMMER
HOTWAR
SLANG
ZONA LIBRE
STORMBRINGER
Regles noves en posibilitat de debat 22-01-2009
  1. Sistema de pifies en combat:
    - Nivells 1-6: Després del tirada de 1d20 isca un 1 es considera fallida automàtica a més es realitzarà altre tirada de 1d20.Si el resultat està comprès entre 1 i 10 a més de la fallida, l´arma es caurà de les mans (armes c. c.), es destensarà l´arc o fallarà el conjur. Probabilitat de caiguda d´arma: 2,5%

    - Nivells 7-12: El mateix descrit anteriorment a excepció del rang de pífia en la segona tira de d20. Aquesta es veurà decrescuda en un per nivell. Ex. PJ nivell 10 el rang de perdre l´arma és 1-6 (rang de fallida base 10 - 4 per nivells superior a 6 = 6).
    Probabilitat de fallida: 2.25% a 1% segons nivell

    - Nivells 13+: Cada 2 nivells decreix el valor en 1. Aquest mai pot ser inferior a 1.
    Probabilitat de fallida: 0.75% a 0.25% segons nivell.
  2. Punts d’habilidad extra:
    Cada nivell donaré 2+INT punts d´habilitat extra que només podran ser gastats en habilitats de coneixement o idiomes, i a més contarà que siguen clàsees/transclàsees. Els idiomes es consideren transclàsees per a qualsevol tipus de classe de PJ i no tenen bonificadors per característica. Els idiomes costen 3 punts, el primer per a entendre´l, el segon per a llegir-lo i escriure´l de forma regular i el tercer per a llegir-lo i escriure´l correctament.
  3. Sistema de ferides (posibilitat de modificacions):
    Aquest sistema es basa en que un jugador al que li queda 1 punt de cop no pot actuar igual que estant al total de la vida. Açò es veu reflectit en els tiratges d´atac i salvació donant penalitzadors a aquests tirades, Aquests penalitzadors es basen en percentatge de vida.

    Percentatge de vida total Penalitzador a la tirada
    50% -1
    25% -2
    10% -4
    0% -1000 (estàs mort XD)

    El “dote” dur de pelar redueix els penalitzadors en 1
  4. Bonificador a la defensa.(posibilitat de modificacions)
    Un guerrer experimentat en mil batalles no és creïble que sense armadura li puga pegar a un noob de nivell 1 per això m´agradaria aplicar aquesta norma detallada en el manual d´arcans desenterrats (que tenim en possessió) i si algú vol tirar-li un mirada http://www.megaupload.com/es/?d=MVVKD7F5
    No vaig fer tota l´explicació d´aquesta norma, la llegiu vosaltres.

    En la taula 4-1: Els modificacions seran :

    El monjo passa a la columna B.

    El clergue a la columna C.
Jorge Rojas
22-01-2009
Modificat per última vegada el 25-01-2009
Share |
Comentaris
016 / 019 de 019
Jorge Rojas
26-01-2009

Respecto a las pifias:
El bien/mal que luche tu personaje va muy relacionado con el nivel desde mi punto de vista.
Lo segundo si te refieres pifia a que te caiga el arma, ect. si ere bueno luchando porqué se tiene que caer el arma contra un adversario muy difícil, no le veo lógica.

Respecto bonificador de defensa:

No creo que deban apilar ya que si eres un personaje de nivel 4 multiclase. Guerrero/barbaro/picaro/hechicero si se apilan tienes un bonificador a la defensa de 15 más los 10 de base más otro bonificadores que puedas tener te vás por el 30 alto. Y dime tu que pj de nv 4 tine más de 30 a la defensa.
Respecto a intimidar:
Para eso el máster ya da bonificadores dependiendo lo que se haga.
Respecto +10/-10:
Lo haremos por votaciones antes de iniciar la partida.
Josep Barberà
26-01-2009

Teps, t´has mirat a Arcanos Desenterrados, pàg 112, el tema de la convesió de mal letal en no letal depén de l´armadura?

Em pareix molt adequat ja que ho veig com un punt intermedi entre la flipada d´ara mateix i la cabronada de punts de vida=CON i punts de vitalitat, q amb un crític et follen viu.
Adrián Bonet Lisón
26-01-2009

Dos cosillas más:
1) ¿Aplicas lo de poder intimidar usando la Fuerza en vez del Carisma? Deberías ponerlo. Lo mismo para lo de +10/-10 en las tiradas de habilidad.
2) En la regla de bonificador a la defensa se quedan descolgadas las clases de prestigio, no encuentro normal que, por ejemplo, si un mago pasa a ser archimago tenga que elegir el mejor modificador entre las dos clases ¿no sería más lógico que los niveles de archimago se apilen a los de mago para esta nueva regla? Es decir, para generalizar, que cuando tengamos varias clases que caigan en la misma columna, sería más lógico que se apilasen en vez de contar por separado. En el Star Wars lo que hacen es sumar todos los modificadores y restar 2 por cada clase extra además de la primera, pero aquí ya he hecho varias pruebas y no sale equitativo. No sirve lo del Star Wars.
Adrián Bonet Lisón
26-01-2009

Una vez hablamos Toni y yo sobre estandarizar estas nuevas reglas para los juegos basados en sistema D20. Está claro que cada master al final aplica lo que quiere, pero deberíamos intentar ponernos de acuerdo y que se asemejen lo máximo posible.

Todo esto viene a lo de las pifias que has puesto. Por un lado mi solución de los dos 1 tiene el problema de la poca probabilidad de que salgan los dos 1 seguidos, pero por otro lado a la tuya le encuentro que los modificadores para rebajar la probabilidad de pifia no deberían ser con respecto al nivel, sino con respecto a lo bien/mal que sepa luchar tu personaje.

¿Qué os parecería lo siguiente? Cuando sale un 1 natural al dado puede existir pifia (hasta ahí estamos de acuerdo), y la pifia la sacas cuando en la segunda tirada no pegas al adversario y, además, en el dado has sacado 10 o menos ¿por qué lo del 10 o menos? Para paliar que la probabilidad de pifia se dispare cuando lo tengas muy chungo para pegar ¿o acaso cuando intentes pegar a un dragón casi siempre tiene que ser pifia si sacas un 1?
016 / 019 de 019
CERCADOR
CERCAR
ZONA SOCIS
Usuari
Contrasenya
ENTRAR
Registra´t en la web
Vas perdre la teva contrasenya?
WEBS AMIGUES
Disseny per Clan Templates & eldelbar.com Eldelbar club de rol :: Carrer Pio XII 25, 12580 Benicarló (Castelló) :: administracion@eldelbar.com